Managed hosting door True

SAP in zee met Ideo

 

SAP Nederland heeft een partnerovereenkomst getekend met Ideo op het gebied van service management en mobility-oplossingen.

Ideo realiseert mobiele oplossingen bij haar klanten op basis van de SAP Mobile technologie. Voor de service- en onderhoudsprocessen worden onder meer SAP Mobile Asset Management en SAP Mobile Service ingezet. Deze applicaties stellen mobiele werkers in staat vanaf elke locatie op elk gewenst tijdstip toegang te krijgen tot hun bedrijfskritische applicaties.
We werken al langer samen met SAP, vertelt John van Rooij, manager sales & marketing bij Ideo. "Op het gebied van mobility en SAP zijn wij absoluut specialisten, onze 19 consultants zijn dan ook allemaal gecertificeerd. Mobility oplossingen vereisen een nauwe integratie met de bedrijfsprocessen. Met onze specifieke vaardigheden zijn wij in staat SAP structureel te ondersteunen in verschillende trajecten door de toepasbaarheid van de mobility oplossingen te vergroten. De formele bevestiging van onze bestaande samenwerking met SAP zien wij als een teken dat we op de goede weg zijn en als een uitgelezen mogelijkheid de komende jaren verder te groeien."
Volgens Jeroen van den Eerenbeemt, Director Alliances bij SAP Nederland, is de partnerovereenkomst met Ideo een welkome aanvulling op het partnerbestand. "Ideo is een stabiele partij die zich al sinds 1998 bewijst als specialist op het gebied van mobility-oplossingen. Met deze partner kunnen we klanten veel mobiliteitsoplossingen bieden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1791639). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.