Managed hosting door True

VoIP-telecomspecialist Digacom opent nieuw kantoor

 

Digacom, gespecialiseerd in telecommunicatieoplossingen op basis van IP-technologie, heeft een nieuw kantoor in Nieuw-Vennep.

Het bedrijf, een Cisco Select-partner, is het afgelopen jaar ruim verdubbeld in omvang, waardoor het bestaande kantoor te klein werd. Digacom opereert nu vanuit een nieuw, ruimer en moderner kantoorpand in Nieuw-Vennep. Jasper van ’t Wout, technisch directeur van Digacom en Cisco Select partner, verkoopt een breed portfolio van VoIP en telefonie-oplossingen. “We zijn ook een specialist in unified communications, zoals op het gebied video-conferencing, ip-bewaking of ip-video bewaking.” Het bedrijf heeft zich gecertificeerd in een aantal Cisco specialisaties, zoals unified communications en VoIP. Binnenkort hoopt Digacom een wireless specialisatie van Cisco binnen te halen. Volgens Van ‘t Wout haalt Digacom klanten binnen, onder andere dankzij de leadgeneratie van Cisco, die klanten selecteert vanuit een callcenter in Dublin.
Naast Cisco Systems werkt Digacom met Priority Telecom, GN Netcom (headsets) en Symbol. Ook levert Digacom de producten van Stonevoice. Met deze producten is het bijvoorbeeld mogelijk om de functionaliteit van Cisco IP-telefonie uit te breidden met onder andere. Voicemail, IVR Manager, Queue Manager en Call Registration. Wanneer er behoefte is aan complete CallCentre oplossingen, kan Digacom dit aanbieden in samenwerking met Voicetec. Zij zijn de specialist op dit gebied en hebben tevens de benodigde kennis opgebouwd vanuit de traditionele telefonie.

Het nieuwe adres van Digacom is:
Haverstraat 35
2153 GB Nieuw-Vennep
088 - digacom

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1786550). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.