Managed hosting door True

BAS distributeur van Packard Bell

 

BAS Distributie heeft met Packard Bell een distributieovereenkomst gesloten voor de verkoop van Packard Bell desktops, notebooks, navigatieapparatuur en externe opslag in Nederland.

Voor BAS Distributie betekent de samenwerking een belangrijke uitbreiding van het bestaande assortiment. BAS Distributie levert al desktops en notebooks van de merken ASUS, Toshiba en Fujitsu Siemens. Ook de zelf geassembleerde systemen onder de merknaam MP worden vanuit BAS Distributie geleverd. Door de distributieovereenkomst met Packard Bell kan BAS Distributie nu een A-merk toevoegen dat qua positionering zeer goed aansluit op het profiel van de klanten van BAS Distributie. Ad van Schaik (foto), directeur van BAS Distributie licht de keuze voor de assortimentsuitbreiding toe: "Packard Bell levert een compleet aanbod computers, navigatiesystemen en externe opslag, gericht op de consument en biedt door het brede assortiment voor ieder wat wils. Dit begint al bij scherp geprijsde notebooks en desktops en loopt door tot complete oplossingen voor de digitale huiskamer. We worden daarbij ondersteund door een mooie heldere propositie en een sterke merknaam." Maarten Bilderbeek, sales manager van Packard Bell Nederland: "Met de distributie van onze producten door BAS Distributie kunnen we onze positie op de Nederlandse markt verder uitbouwen. BAS beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van wederverkoop en heeft het juiste kanaal om onze producten in de markt te zetten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1786479). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.