Managed hosting door True

Intel Server platformen nu ook verkrijgbaar bij McDOS

 

McDOS breidt haar portfolio van Business Solutions uit met Intel Server platformen. Resellers zijn nu verzekerd van een compleet aanbod van built-to-order PCs met het volledige gamma van betrouwbare servers die geheel naar wens van de MKB klanten op maat kunnen worden geassembleerd.

Het aanbod van Intel Server platformen (white-box servers) bestaat uit een volledige lijn van server boards, server chassis en andere server componenten zoals RAID adapters, hot-swap backplanes en voedingen, die zich onderscheiden door hun kwaliteit, de flexibiliteit en de krachtige integratie- en beheertools die erop gericht zijn om resellers en eindklanten kosten te besparen.
Resellers hebben de keuze uit een compleet aanbod van pedestal of rack-mount (1U, 2U of 5U) modellen en kunnen vertrouwen op de uitgebreide testen en validatie die Intel doet, niet alleen voor de eigen server boards en chassis, maar ook met verschillende server besturingssystemen (Windows, Linux) en met 3rd-party geheugen, harde schijven, RAID adapters, switches enz. Dit bespaart resellers veel tijd en geeft hen de garantie dat ze op Intel channel support kunnen rekenen indien er zich problemen voordoen. “Met het aanbod van Intel Server platformen, kunnen onze klanten beschikken over een volledig portfolio van server oplossingen, die uitblinken door de kwaliteit van het product en de ondersteuning die wordt geboden. Het is enorm belangrijk voor onze resellers om nog meer een “one-stop shop” te worden voor hun klanten en op die manier een hogere klanttevredenheid te kunnen scoren”, zegt Stasiu Teunissen, Marketing Manager bij McDOS. “Het feit dat McDOS nu ook de Intel Server platformen in de Nederlandse markt gaat aanbieden, is een belangrijke stap voor ons om een bredere basis van resellers te bereiken,” verklaart Anne Mieke Endicott, Server Business Manager voor Intel RCO Benelux. “Wij zijn zeer verheugd dat we nu kunnen rekenen op de kracht van de McDOS organisatie en hun marketing know-how.”
Het gamma van Intel Server platformen is het afgelopen jaar trouwens aangevuld met storage servers en NAS-oplossingen voor het MKB segment, zodat de resellers van McDOS hun klanten kunnen bedienen voor al hun behoeften op het gebied van server- of opslaginfrastructuur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stasiu Teunissen, tel.: 024-3722 833, e-mail: s.teunissen@mcdos.nl of kijk op: http://www.intel.com/go/serverplatforms  

http://developer.intel.com/products/server/storage/index.htm

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1785247). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.