Managed hosting door True

JDS bedrijfsautomatisering Solution Provider Maxdata

 

Maxdata, Europees producent van IT-hardware, heeft JDS bedrijfsautomatisering uit Venray benoemd tot Maxdata Solution Provider.

De contractondertekening volgt op het eerste Technology Today Live! Event in september van dit jaar. JDS zal alle Maxdata producten die gebruikt gaan worden bij hun totaaloplossingen afnemen via distributeur McDOS uit Nijmegen.

Maxdata Solution Providers beschikken over diepgaande kennis en ervaring op het gebied van Maxdata-fileservers en -opslagsystemen. Daarnaast heeft JDS bedrijfsautomatisering BV bewezen de Maxdata producten op professionele wijze toe te passen in totaalprojecten. Om deel te kunnen nemen aan het programma, zijn diverse medewerkers van de organisatie uitgebreid getraind.

JDS bedrijfsautomatisering BV is in 1985 opgericht door Julian Hendriks met als hoofdactiviteit het ontwikkelen van maatsoftware. Al vrij snel werd ook de levering van standaard soft- én hardware aan het productenpakket toegevoegd. Vanuit haar visie om de zorg van ICT van de klant over te nemen zodat deze zich op haar core business kan richten, levert JDS bedrijfsautomatisering BV hardware, zoals PC’s, servers, netwerken, routers, modems, beeldschermen en printers. Verder implementeert JDS software van gerenommeerde fabrikanten als o.a. Microsoft, Kaspersky, King, Unit4 en Novell, als ontwikkelt zij software op maat indien standaard software niet voldoet aan de wensen van de relaties. In de praktijk wordt deze vaak gekoppeld aan standaard software, waardoor 'onmogelijkheden' toch mogelijk worden. Naast soft- en hardware is JDS gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van complete netwerkoplossingen en filiaalkoppelingen, waarbij hard- en software op een logische wijze geïntegreerd worden.

JDS heeft voor de Automotive en Transport&Logistiek branche specifieke toepassingssystemen ontwikkeld, vooral gericht op efficiencyverbetering bij haar klanten. Daarenboven heeft zij naam opgebouwd met producten en kennis die specifiek het vakgebied van het digitaal plannen betreffen. Binnen deze totaaloplossingen hoort ook het verzorgen van in-company trainingen voor Windows, Excel, Word, Access en uiteraard voor alle JDS software en het bieden van service voor zowel voor hard- als software. De klanten kunnen kiezen voor onderhouds- en serviceovereenkomsten, zo nodig aangepast aan speciale wensen van de individuele bedrijven. JDS bedrijfsautomatisering BV heeft service altijd hoog in het vaandel staan. “ Deze aanpak sluit goed aan bij de strategie en visie van Maxdata Daarom zijn we bijzonder verheugd dat JDS bedrijfsautomatisering BV vanaf nu Maxdata Solution Provider is. JDS is een gewaardeerde Maxdata-partner", aldus Tony Oerlemans, Marketing Manager van Maxdata. "JDS past onze producten actief toe in haar projecten. De kennis en ervaring die ze hiermee hebben opgedaan, aangevuld met trainingen, hebben geleid tot de benoeming tot Maxdata Solution Provider."

“Omdat wij de ICT-zorg van onze klanten overnemen, willen we geen zorgen met de producten waarmee we werken. Met een leverancier als Maxdata hebben we de beschikking over een breed assortiment aan producten, vanuit onze eigen ervaringen een tóp merk, tegen een voor de klant gunstige prijs/ kwaliteitsverhouding. De al bestaande goede relatie met McDOS wordt met deze kwaliteitsproducten nadrukkelijk versterkt.” , aldus Jos Hovens, Bedrijfsleider van JDS.

Voor meer informatie: www.maxdata.nl/solutionprovider

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1782534). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.