Managed hosting door True

Citrix Best Marketing Development Award voor ETC Pluz

 

Citrix heeft value-add distributeur ETC Pluz onderscheiden met de Best Market Development Award 2006 voor de Benelux. "Deze Award is aan ETC Pluz toegekend vanwege de combinatie van haar creativiteit en enthousiaste inzet om marketingactiviteiten te ontplooien op het gebied van nieuwe producten", aldus Rob van der Hoeven, area vice president Citrix Systems Benelux.

Van der Hoeven vervolgt; “Citrix hecht bijzonder groot belang aan de toegevoegde waarde die distributeurs bieden. Met de uitreiking van deze Award willen we onze erkenning hiervoor benadrukken. Citrix vindt het belangrijk dat distributeurs activiteiten op het gebied van nieuwe producten voor application delivery ontwikkelen en uitvoeren, want dat heeft op dit moment een sterke focus binnen de Citrix organisatie.” Maarten Labadie, manager business solutions ETC Pluz; “ETC Pluz is bijzonder verguld met deze Award. De markt heeft een enorm potentieel voor de nieuwe oplossingen en producten van Citrix. ETC investeert in deze markt en maakt keuzes om zo effectief mogelijk het aanwezige potentieel te benutten . ETC Pluz ziet deze Award dan ook als een duidelijk signaal van dat we succesvol bijdragen aan een juiste ontwikkeling van deze markt voor en met onze partners.“

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1780143). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.