Managed hosting door True

Managed services rock!

 

141 miljoen hits. Dat krijg je als je ‘managed services’ intikt in Google. Het beheer van bepaalde diensten aan derden overlaten is duidelijk bijzonder populair. Populairder dan pakweg Madonna (met 97 miljoen hits) en The Rolling Stones (34 miljoen hits). Zelfs Elvis moet het loodje leggen met slechts 21 miljoen hits. The King is dan misschien wel alive, maar managed services rocken pas echt!

Bedrijven laten steeds meer taken over aan externen en zeker inzake security is dat een verstandige beslissing. Waarom zou je zelf wat aan je beveiliging prutsen als je die zorg kunt overlaten aan specialisten? Zeker niet voor het geld. Wie zich kan concentreren op zijn core business, bespaart meer dan de fee die hij voor die managed service betaalt. En wat kost een geslaagde aanval op een computernetwerk? Dat loopt in de veelvouden van die fee. Als je je huis wilt beveiligen, ga je dan zelf 24 uur per dag op wacht staan of huur je een beveiligingsfirma in? Dus ja, managed services winnen aan populariteit.
Ik betwijfel of Madonna deze column ooit ter hand zal nemen. Toch probeer ik me voor te stellen dat ze dat wel zou doen. ’s Morgens, net opgestaan met een ochtendhumeur en dito look, slurpend van een koffie, de CRN opengeslagen en half bedekt met kruimels van haar verse toast. Dat ze in de Google populariteitspoll het onderspit moet delven voor iets droog zakelijks als managed services komt haar ochtendhumeur zeker niet ten goede. Echtgenoot Guy komt binnen en moet het onmiddellijk ontgelden: “What the hell are managed services and why are they more popular than I am?” Guy, bekend van zijn snedige films, reageert vlijmscherp: “Darling, managed services are everything you are not: cheap, functional and down to earth.” “I am down to earth”, gilt Madge nijdig terwijl ze haar privé-Kabbalah-tempel binnenvlucht voor spirituele troost.
Misschien een tip voor Madonna: besteed je Kabbalah-activiteiten via managed services uit aan een extern bedrijf en focus jezelf op het zingen en choqueren. En voor je het weet ‘google’ je managed services zo voorbij.
Maria Penedo Cumplido
sales manager Nederland Panda Software

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1774968). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.