Managed hosting door True

McDOS distributeur van Samsung-printers

 

Onlangs is McDOS aangesteld als officieel distributeur van het complete printerassortiment van Samsung. Voor McDOS betekent dit een perfecte aanvulling op het bestaande assortiment printing. Hiermee kan men zich nog meer manifesteren als one-stop-shopping distributeur.

Samsung Electronics is ’s werelds op één na grootste producent van laserprinters en biedt een complete oplossing met zijn nieuwe generatie printers voor klein zakelijk en thuisgebruik. Samsung koppelt intelligentie aan duurzaamheid en betrouwaarheid.
Mildo Meijer, productmanager Printing Samsung: ” McDOS is reeds enkele jaren een zeer gewaardeerde partner van ons voor de distributie van monitoren, Optical Disk Drives en Hard disk Drives. Het is dan een logische stap om de samenwerking te intensiveren met de distributie van ons printerassortiment. McDOS heeft een sterke positie in zowel het pc reseller- als het retailkanaal en is daarmee voor ons de ideale partner om onze groeidoelstellingen te realiseren”.
McDOS is zeer content met deze uitbreiding op het bestaande productportfolio. Carlos Aalbers, directeur McDOS international: “Samsung is één van ’s werelds snelst groeiende ondernemingen en heeft inmiddels leidende posities verworven in diverse belangrijke segmenten, zoals monitoren, mobiele telefonie en lcd tv’s. Maar ook in de andere segmenten waarin Samsung actief is zijn ze met een flinke opmars bezig. De complete range kwaliteit laserprinters en de toenemende vraag naar Samsung producten biedt McDOS veel kansen om actief door te groeien.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1774874). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.