Managed hosting door True

Misco benoemt Rob Slot tot adjunct directeur

 

Per 1 december zal de huidige finance manager van Misco, Rob Slot (42), benoemd worden als adjunct directeur operations bij Misco Nederland.

Hij wordt verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten, waaronder verkoop, marketing, inkoop en financiële zaken. Alle managers gaan aan hem rapporteren. Rob zal blijven rapporteren aan Eddy Gans, die zich als algemeen directeur Misco gaat richten op het versterken van de relaties met klanten, leveranciers en overige partners.

"Ik kom vanuit het accounting vak en ben sterk met analyses en getallen. Maar ik heb ook een commerciële aanpak en kijk verder dan alleen de cijfers. Door mijn ervaring in retail kan ik Misco goed helpen met de stap naar de consumenten- en soho-markt", zegt Rob Slot.

Het bovenstaande betekent een belangrijke promotie voor Rob Slot die volgend jaar zes jaar bij Misco in dienst is. Hij is zijn carrière begonnen als accountant bij Ernst & Young en heeft vervolgens controllerfuncties vervuld bij Mölnlycke, Siebel Juweliers en Groeneveld Opticiens. Hij heeft binnen Misco een belangrijke bijdrage geleverd aan het professionaliseringsproces en aan de beheersing van kosten.

Door de promotie van Rob krijgt algemeen directeur Eddy Gans de gelegenheid meer tijd te besteden aan externe relaties. Eddy Gans (57) is de oprichter van het oorspronkelijke 06-Software en hij is ook na de overname door Systemax in 1997 algemeen directeur gebleven.

Eddy Gans: "Rob heeft een fantastische job gedaan als Finance Manager en hij is nu toe aan deze stap. Met Rob vorm ik een sterk koppel met de juiste balans tussen zijn rationele denken en mijn 'gut feeling'. Wij hechten allebei grote waarde aan de handhaving van de Misco-cultuur en de fanatieke customer service. Ik gun hem deze promotie en heeft mijn volste vertrouwen!"

Rob Slot heeft de dagelijkse leiding, ondersteund door Jolanda Peters, Bob Schipper en Jose van Steijn, die verantwoordelijk zijn voor respectievelijk marketing, verkoop en supply chain. Verder zal Marc Dubbeldam de controller werkzaamheden van Rob overnemen. Het is een sterk team met meer dan 60 jaar ervaring bij Misco en in de IT-branche.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1766674). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.