Managed hosting door True

SCC Exchange viert eerste verjaardag in Nederland

 

Ter gelegenheid van het eenjarig jubileum maakt SCC Exchange bekend zijn activiteiten uit te breiden naar middelgrote organisaties.

De totaalleverancier levert inmiddels ICT-producten aan zo’n 1.250 klanten in het Nederlandse midden- en kleinbedrijf en gaat in het tweede jaar ook organisaties tot 500 werkplekken bedienen.
De Nederlandse vestiging van SCC Exchange werd in november 2005 opgericht door internationale ICT-dienstverlener SCC als nieuwe aanbieder van computer- en telecomproducten, speciaal voor kleine en middelgrote ondernemingen. Een groot aantal merken is inmiddels via het gespecialiseerde advies- en verkoopteam van SCC Exchange verkrijgbaar. Een jaar na oprichting telt dit snelgroeiende team 25 account managers in Nederland.
De focus in het aanbod van SCC Exchange lag de afgelopen twaalf maandenop hard- en software en in toenemende mate biedt de organisatie ook services. “Klanten zien ons als een totaalleverancier, waar ze een ruime productkeuze en aantrekkelijke prijzen vinden, maar die ook kan adviseren en aanvullende diensten biedt”, aldus Patrick Callahan, sales directeur van SCC Exchange. “Op die basis denken wij ons eerste succes in de komende jaren voort te kunnen zetten en bovendien uit te breiden naar grotere organisaties, voor wie scherpe prijzen, kwaliteit en korte levertijden net zo belangrijk zijn.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1766034). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.