Managed hosting door True

Multrix en I-bridge sluiten overeenkomst

 

Multrix en I-bridge, de faciliterende IT-organisatie binnen Randstad Holding, gaan gezamenlijk een hostingomgeving bieden aan enkele business units binnen de Randstad Holding.

Hiertoe is een driejarige overeenkomst gesloten die voorziet in het aanbieden van specifieke bedrijfsapplicaties als 'nutsvoorziening'. Deze worden op basis van een ASP-model aangeboden aan de Business Units, waaronder Tempo Team en Yacht.

Multrix verzorgt in samenwerking met verschillende applicatieleveranciers, zoals Verwiel en Wijngaard en Defacto, het technisch en functioneel beheer van de twee bedrijfsapplicaties op basis van het ASP-model. De business units van Randstad kunnen zo de benodigde flexibiliteit realiseren, in combinatie met een gegarandeerde beschikbaarheid en continuïteit van een aantal bedrijfsapplicaties. In dit geval heeft I-bridge de keuze gemaakt om een tweetal applicaties die niet organisatiebreed worden toegepast extern te hosten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1766020). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.