Managed hosting door True

ViewSonic benoemt Roy Peters tot reseller salesmanager

 

ViewSonic Nederland heeft Roy Peters (33) aangesteld als reseller salesmanager. In zijn nieuwe functie is Peters verantwoordelijk voor het vergroten van het aantal zakelijke ViewSonic-verkooppunten, en voor het vergroten van de naamsbekendheid en het relatiebeheer in de zakelijke markt.

Voor zijn komst naar ViewSonic was Roy Peters werkzaam als salesmanager bij NEC Display Solutions. In die functie was hij verantwoordelijk voor het distributie- en resellerbeleid voor NEC-monitoren in de Benelux en voor de contacten met zakelijke klanten. Voor zijn tijd bij NEC was Peters als corporate accountmanager bij distributeur Copaco verantwoordelijk voor het relatiebeheer met de dertig belangrijkste resellers.
"ViewSonic is een ambitieuze speler die voortdurend streeft naar innovatie op het gebied van display-technologie. In de landen om ons heen is ViewSonic daardoor een van de meest toonaangevende merken. Het is mijn doelstelling om ViewSonic in het zakelijke segment in Nederland ook aan die positie te helpen", aldus Peters.
De benoeming van Roy Peters in deze voor ViewSonic Nederland nieuwe functie, past in de groeistrategie. Eerder dit jaar heeft ViewSonic zijn Nederlandse verkoopkantoor geopend in Amsterdam. Daarnaast zijn Jan-Willem van der Zalm als countrymanager en Alain Segond von Banchet als retail salesmanager aangesteld.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1761403). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.