Managed hosting door True

Simac Datacollect neemt FactuurControl over

 

Simac Datacollect, de in Ede gevestigde specialist op het gebied van documenten en documentstromen, heeft de dienstverlener op het gebied van het elektronisch verwerken van inkomende facturen, FactuurControl uit Ouderkerk a/d/ Amstel, overgenomen.

FactuurControl is als dienstverlener gespecialiseerd in het digitaal verwerken van inkomende facturen voor het midden en klein bedrijf en middelgrote (semi-) overheidinstellingen. Een speciale groep waarvoor de dienstverlening van FactuurControl geschikt is, zijn de administratiekantoren. De dienstverlening van FactuurControl is gebaseerd op Contempus.Invoice. Simac Datacollect is in Nederland de belangrijkste leverancier van Contempus.Invoice. Door Component Software - de producent van Contempus – is Simac Datacollect recent wederom uitgeroepen tot Partner of the Year. De overname past volledig in de doelstellingen van Simac Datacollect en FactuurControl omdat het door deze integratie mogelijk is klanten deze hoogwaardige dienstverlening vanuit een betrouwbare partner te bieden. “Binnen Simac Datacollect was er al langer de gedachte om Contempus.Invoice aan te bieden in de vorm van een ASP-oplossing”, reageert Peter Bouwmans, directeur van Simac Datacollect. "FactuurControl gebruikte onze oplossingen al - maar dan als ASP. Door deze overname zijn onze plannen in een versnelling gekomen.” Vanaf half november gaat Simac Datacollect hiermee live; via de ASP-oplossing wordt dan nog meer organisaties de mogelijkheid geboden om daarvan gebruik te maken voor factuurverwerking. Doordat FactuurControl nu dichter bij de bron zit, is zij weer beter in staat om klanten hoogwaardige diensten te bieden. Met name dankzij het voordeel van de expertise die er binnen Simac Datacollect al is met bestaande klanten, de ervaren ontwikkelaars en het sneller kunnen aanbieden van koppelingen met ERP-systemen, aldus Simac Datacollect. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1754866). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.