Managed hosting door True

Citrix komt met Dynamic Desktop initiatief

 

Tijdens iForum Global 2006 heeft Citrix, speler op het gebied van application delivery infrastructure, aangekondigd een nieuw 'dynamic desktop' initiatief te starten. Onder aanvoering van Citrix gaat een samenwerkingsverband van diverse ondernemingen zich richten op het vernieuwen van de manier waarop desktops aangeboden worden.

Het initiatief van Citrix brengt spelers als AMD, Dell, HP, IBM en VMware samen. De partners zeggen de desktops krachtiger, persoonlijker en flexibeler te maken, zodat ze het brede scala van taken die kantoormedewerkers hebben – van heel basaal tot zeer complex, optimaal ondersteunen. De IT-afdeling kan dan volgens de partners optimale desktops leveren die geschikt zijn voor alle kantoormedewerkers door de desktop als een service aan te bieden.  Deze nieuwe ‘dynamische desktop’ kan volgens Citrix vanuit het datacenter worden vernieuwd en beheerd. Het is een Windows-gebaseerde desktop die over elk mogelijk netwerk aangeboden kan worden en is geoptimaliseerd voor het werk van kantoormedewerkers. De dynamische desktop bevat een Windows-gebaseerd apparaat voor toegang, een netwerkverbinding, een Windows bureaublad, infrastructuur voor desktop delivery en een set beheertools ter verbetering van de desktopervaring.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1751987). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.