Managed hosting door True

LogicalXL distributeur PENTA Vehicle Mount Computers

 

Met ingang van 1 oktober 2006 is LogicalXL B.V. benoemd tot Nederlandse PENTA distributeur. PENTA heeft in LogicalXL een specialistische en betrouwbare strategische partner gevonden

PENTA is producent van draadloze vehicle mount computers. Deze vehicle mount computers zijn  toepasbaar in bijvoorbeeld koel- en vrieshuizen, magazijnen en containerterminals, toepassingen waar omgevingsvariabelen (stof, vocht, trillingen, temperatuur en stroomvoorziening), mobiliteit en continuïteit belangrijke factoren zijn. Gemonteerd op bijvoorbeeld een heftruck in combinatie met een warehouse management systeem is het de perfecte oplossing!

De vehicle mount computers zijn standaard voorzien van een 12” kleuren LCD display en een compacte en geheel gesloten aluminium behuizing met waterdichtheidklasse IP65. Naast de mogelijkheid tot touchebediening zijn er interfaces beschikbaar voor randapparatuur zoals scanners, printers en wireless adapters. Ook is er een uitgebreid programma bevestigingsbeugels en energievoorzieningen leverbaar. Op wens van de klant is ook maatwerk mogelijk.

PENTA gevestigd in Puchheim Duitsland en is succesvol producent van hoogwaardige Logistieke ICT producten.

LogicalXL is gevestigd in Westervoort en haar verkoopgroep Logistiek heeft zich gespecialiseerd op het gebied van vehicle mount computers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1751929). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.