Managed hosting door True

Atos Origin heeft interesse van Blackstone

 

Het Britse dagblad City AM heeft onlangs gemeld dat het investeringsfonds Blackstone een bod zou hebben gedaan op de Franse it-dienstverlener Atos Origin.

Volgens de gratis krant zou Blackstone een maand geleden vriendschappelijke gesprekken gestart zijn met de it-dienstenleverancier. De biedprijs zou ergens tussen 51 en 54 euro per aandeel liggen.  De volledige deal wodt geschat tussen de 3,4 en 3,6 miljard euro.
Atos heeft gereageerd op de geruchten met de melding dat het bedrijf frequente contacten onderhoudt met tal van bedrijven en investeringsfondsen en dat er momenteel nog geen enkel gesprek gaande is dat dergelijke aankondiging kan onderbouwen. Andere bronnen van CRN's collega’s van Silicon.fr menen dat de Blackstone Group wel gesprekken voert met Atos Origin maar dat er momenteel nog geen enkel bod is.
Vorige zomer deed een resultatenwaarschuwing het aandeel van het bedrijf fel zakken. In dezelfde periode kondigde de groep de overname aan van Banksys en BCC.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1749517). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.