Managed hosting door True

Nieuwe managing director Livingston Benelux

 

Livingston, verhuurder van computersystemen, netwerkcomponenten en meetapparatuur, heeft per direct Siegbert Franz aangesteld als nieuwe managing director voor de Benelux. Hij volgt hiermee Volker Tegeder op die de functie heeft van COO en tevens mede-aandeelhouder is van de Livingston Group.

Franz heeft naast een uitgebreide kennis van de branche tevens 16 jaar ervaring binnen het bedrijf. In zijn oude functie was Franz managing director van Livingston Duitsland, Spanje, Zwitserland en Tjechie. Tegenwoordig bestuurt hij ook de kantoren van Nederland en België. Franz is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe markten en de verdere uitbreiding van het bedrijf. Het dagelijkse bestuur van Livingston Benelux blijft in handen van Martine van den Berg, sales manager Benelux en Huub Vastbinder, finance manager.
Van der Berg: “Siegbert Franz is een manager die naast visie ook in het bezit is van daadkracht en enthousiasme. De markt is op dit moment weer flink in beweging, vandaar dat de benoeming een uitermate geschikte timing is. Ik verwacht dat zijn invloed op de Benelux-markt zeker voelbaar zal zijn, en hoop dat onze samenwerking tot vele successen zal leiden.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1738485). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.