Managed hosting door True

Alpha Solutions krijgt Citrix Gold Partner status

 

Alpha, een system integrator voor industriële bedrijven, zorginstellingen en scholen, is bekroond met de Citrix Gold Partner status als blijk van kennis, kunde en kwaliteit voor Citrix' gehele portfolio.

De erkenning is het resultaat van een periode waarin Alpha Solutions haar vakmanschap heeft bewezen bij complexe implementaties en waarin de benodigde Citrix examens met succes zijn afgerond. Dat deze prestigieuze Gold Partner status binnen slechts 12 maanden werd gerealiseerd maakt de erkenning bijzonder. “Het is voor het eerst dat een nieuwe speler zich zo snel kwalificeert als Gold Partner”, zegt Rob van der Hoeven, Area Vice President van Citrix Benelux. “Alpha geeft blijk van visie en kwaliteit door haar geleverde prestaties en haar doelgerichte marktbenadering.” Alpha Solutions wist reeds binnen enkele maanden te starten als Citrix Silver Partner en heeft als één van de weinigen in Europa een eigen Certified Citrix Integration Architect (CCIA) in huis. “Onze succesvolle focus op Citrix en Microsoft wordt versterkt door de ervaren consultants en de platte organisatie”, zegt Erwin Giesbers, Algemeen Directeur van Alpha:“Bedrijven hebben al genoeg geld uitgegeven aan dure ICT-projecten. Door Alpha's expertise en projectaanpak geven we flexibiliteit terug aan de ICT-afdeling terwijl kosten worden bespaard en risico's worden verminderd. Deze no-nonsense benadering blijkt een verademing voor toekomstgerichte organisaties.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1733514). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.