Managed hosting door True

HP ProCurve-producten nu via Azlan

 

Aanbieders van technologische oplossingen kunnen HP ProCurve-netwerkoplossingen en -producten nu ook inkopen bij en laten verzorgen door Azlan Network Distribution.

De distributieovereenkomst tussen Azlan en HP is het gevolg van de acquisitie van Azlan door Tech Data en geeft de gevestigde klantenbase van Azlan betere toegang tot het uitgebreide assortiment producten voor de netwerkinfrastructuur van HP ProCurve.

Sander Nieuwstraten, General Manager, Azlan: 'Al langer wilden wij het productassortiment HP ProCurve in ons portfolio opnemen en door het samengaan van de networking business units van Tech Data en Azlan konden wij dit heel gemakkelijk doen. De overeenkomst maakt niet alleen het productassortiment van HP ProCurve beschikbaar via Azlan, maar biedt resellers tevens de mogelijkheid te profiteren van de kennis en kunde die Azlan heeft op het gebied van networking, security en wireless solutions.'

Het HP ProCurve Networking-assortiment aan wired en wireless producten, diensten en oplossingen, bestaat uit Ethernet switches, routers en applicaties voor networkmanagement. HP ProCurve stelt klanten in staat netwerken te bouwen op basis van open standaarden die voldoen aan de huidige en toekomstige behoefte aan veiligheid, prestatie en betrouwbaarheid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/172236). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.