Managed hosting door True

Quote en Toshiba: nieuwe resellers hebben prioriteit

 

Quote Components en Toshiba gaan vanaf 1 oktober een distributieovereenkomst met elkaar aan. Quote wordt hiermee de derde BDP-distributeur van Toshiba in Nederland en ze krijgen als belangrijkste taak mee om nieuwe resellers aan te brengen.

Eerder is al bekend gemaakt dat Tech Data ook vanaf 1 oktober weer zal gaan opereren als distributeur van Tshiba. Tech wordt echter Logistic Fulfilment Partner en Quote Components is aangesteld als Business Development Partner (BDP). Dit betekent in de praktijk dat Quote bij Tech Data of één van de andere drie Logistic Fulfilment Partners de producten zal inkopen. Ook McDOS en ETC Pluz zijn naast Quote Components een BDP. Deze soort distributeur richt zich dus vooral op voor Toshiba nieuwe markten en moeten zodoende nieuwe resellers voor de fabrikant aantrekken. Dirk Thomaere, general manager bij Toshiba Benelux: “We hebben voor Quote Components gekozen omdat zij voor ons markten gaan ontwikkelen waar we nog niet zitten. Quote gaat bij ons nieuwe resellers aanbrengen en hiervoor worden zij gecompenseerd.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1717694). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.