Managed hosting door True

Check Point en Intel: 10 Gbps over de gateway

 

Check Point Software Technologies, leverancier van internetbeveiliging, en Intel Corporation kondigen vandaag een technologiesamenwerking waarbij de Check Point VPN-1 Power en de Dual-Core Intel Xeon een op software gebaseerde security gateway oplevert van 10 Gigabits per seconde (Gbps) in combinatie met de Intel Dual-Core Xeon-processor.

De marktacceptatie van applicaties die veel bandbreedte gebruiken, bijvoorbeeld VoIP en streaming video, verhogen de vraag naar beveiligingsoplossingen met een hoge performance. De deep packet-inspectie van verkeer samen met intrusion prevention kunnen op een firewall de pakketten danig vertragen en zorgen zo voor een knelpunt in de organisatie. Sommige organisaties hebben gekozen voor een op ASIC gebaseerde hardwareoplossing voor hun beveiliging, maar deze oplossingen zijn vaak duur, moeilijk te upgraden en zorgen voor een daling in de performance. Check Point VPN-1 Power met het Open Server benadering is de eerste geïntegreerde software firewall, VPN en Intrusion Prevention oplossing die hoge performance levert tot 10 Gbps op een Open Server platform.

“Intel’s Dual-Core Xeon-processoren bieden een beter power management, betrouwbaarheid en snelheid en kunnen de performance van de server wel tot drie keer verhogen ten opzichte van onze vorige single-core oplossing”, zegt Ton Steenman, general manager van de Infrastructure Processor Division bij Intel. “De samenwerking tussen Intel en Check Point biedt klanten een best-in-class oplossing van twee leiders in hun vakgebied die beide een sterke committent hebben naar kwaliteit. Deze goede combinatie resulteert in hoge performance beveilingssoftware voor organisaties van elke grootte.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1715295). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.