Managed hosting door True

Tulip en PaceBlade ronden overname af

 

Overeenstemming Tulip en Paceblade over exclusieve Europese distributie van Paceblade door 2L.

Eind november 2003 maakte Tulip Computers bekend via haar dochter 2L International een overeenkomst te hebben gesloten met PaceBlade Technology Europe inzake het overnemen van de exclusieve distributie voor Europa van PaceBlade-producten. Deze overname past binnen de nieuwe strategie van Tulip Computers en 2L. De met de overname samenhangende vergoeding aan PaceBlade zal gedeeltelijk plaatsvinden door middel van uitgifte van 1.000.000 aandelen. De overige financiering van de kosten samenhangende met deze strategische keuze voor de tablet pc markt, zal mede plaatsvinden middels het opnemen van een 7e tranche van 2.200.000 aandelen onder de met Global Emerging Markets (GEM) gesloten Equity Credit Line overeenkomst.

De PaceBlade productrange bestaat uit geavanceerde tablet pc’s voor multifunctionele zakelijke toepassingen. Deze tablet pc’s zijn uniek gepositioneerd, onder andere vanwege het feit dat zowel Windows- als Linux applicaties worden ondersteund. .

 

Als onderdeel van deze overeenkomst met PaceBlade zijn haar medewerkers per 1 december 2003 in dienst getreden bij 2L en worden de PaceBlade-producten in Europa verkocht via de 2L verkoopkanalen.

2L zal de producten van PaceBlade aanbieden via haar business unit Mobility Solutions. Deze business unit richt zich op het voldoen aan de snel groeiende vraag naar mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt. 2L levert in samenwerking met strategische partners ontwikkelde toepassingen. Deze gezamenlijke ontwikkel- en verkoopstrategie biedt de mogelijkheid tot het aanbieden van turn key oplossingen voor de veeleisende zakelijke gebruiker.
2L/Mobility Solutions zal de PaceBlade producten verkopen in samenwerking met VAR's.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/170211). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.