Managed hosting door True

Uitbreiding samenwerking transtec en Intel

 

IT-producent transtec AG - met ttec Computers als Nederlandse dochteronderneming - gaat de bestaande samenwerking met Intel intensiveren op het gebied van servers, desktop- en netwerkproducten.

Het Duitse transtec maakt reeds gebruik van de laatste Intel-technologie om haar eigen serverreeks uit te breiden met andere kwalitatief hoogwaardige servers. Dankzij de samenwerking is er voor de klanten van transtec, en daarmee van ttec, een veel ruimer aanbod aan verschillende servers. Bij de transtec Premium Line hoort standaard een uitgebreide softwarereeks voor serverbeheer en klanten kunnen daarnaast profiteren van transtec’s support en expertise. Jürgen Thiel, director sales en marketing West-Europa bij Intel, zegt over de samenwerking: ’De ervaring die transtec heeft op het gebied van supercomputing en de grote vraag naar haar BTO-systemen binnen universiteiten, research instituten en middelgrote tot grote organisaties maken deze samenwerking voor ons zo interessant.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1625). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.