Managed hosting door True

Konica Minolta WK-actie: scoren met kleur

 

Konica Minolta Printing Solutions is gestart met de WK-actie ‘scoren met kleur’. Zowel resellers als hun klanten krijgen bij aankoop van elke Konica Minolta kleurenlaserprinter tussen 1 april en 10 juli een supporterspack en een kraslot cadeau. De supportersbox voor resellers bestaat uit diverse oranjeartikelen, een scoreposter met het speelschema van de WK en een aantal T-shirts. Het supporterspack voor klanten bestaat uit gezichtsschmink en een ludiek Oranje T-shirt. Met het kraslot kan men een LCD-TV, DVD-harddiskrecorder of Beertender winnen.

Op de speciale website http://www.printersinactie.nl kan men het serienummer van de gekochte printer registreren waarna het supporterspack en kraslot worden toegestuurd. Ook kunnen consumenten via een spel op www.printersinactie.nl een ludiek T-shirt winnen. Verder ondersteunt Konica Minolta Printing Solutions haar dealers met een actiebanner voor de eigen website en een gepersonaliseerde e-flyer.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1438936). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.