Managed hosting door True

MSI overhandigt prijzen

 

MSI heeft gedurende april en mei een actie gehouden ter gelegenheid van het feit dat ze zich 5 jaar geleden in Nederland heeft gevestigd.

Daarbij vielen veel prijzen te winnen waaronder 10 MSI Geforce 5800FX, 10 MSI moederborden, 10 MSI DVD spelers, 10 MSI t-shirts en 10 goodiebags: in totaal 50 prijzen. De prijswinnaars zijn inmiddels bekend en zijn op de hoogte gebracht. Ook op de website van MSI staan de prijswinnaars vermeld. In de komende weken kunnen de winnaars hun prijzen tegemoet zien. MSI is blij dat het merk in de afgelopen jaren zo enorm is gegroeid. ’Dat is onder andere te danken aan het vertrouwen van de eindgebruikers en aan de steun van onze partners. Daarom hebben we gemeend een leuke actie op touw te zetten waarbij er veel te winnen viel. Dat de actie heel goed is aangeslagen, doet ons natuurlijk ook weer deugd,’ aldus Angelique Berden, marketing manager MSI.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1421). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.