Managed hosting door True

Oracle richt PartnerNetwork Sales Club op

 

Oracle is van start gegaan met een nieuw incentive programma, de zogenoemde PartnerNetwork Sales Club. Verkoopmedewerkers van Oracle-partners kunnen punten verzamelen voor diverse beloningen. Nederland is het eerste land waar dit programma wordt geïntroduceerd.

Alle medewerkers van bedrijven die lid zijn van het Oracle PartnerNetwork komen in aanmerking voor lidmaatschap van de OPN Sales Club. Verkoopmedewerkers kunnen hier een account openen. Bij verkoop van Oracle-producten worden ze beloond volgens een puntensysteem. Deze punten zijn in te wisselen voor cadeaus als iPods, televisies en reizen. Medewerkers kunnen via de website van Oracle bekijken hoeveel punten zij hebben gespaard.

Verkoopmedewerkers kunnen hier een account openen. Bij verkoop van Oracle-producten worden ze beloond volgens een puntensysteem. Deze punten zijn in te wisselen voor cadeaus als iPods, televisies en reizen. Medewerkers kunnen via de website van Oracle bekijken hoeveel punten zij hebben gespaard.

Na Nederland wordt de OPN Sales Club geïntroduceerd in Tjechië, Duitsland, Hongarije, Ierland, Polen, Servië, Slowakije, Zwitserland en Zuid-Afrika. In de toekomst wordt het programma uitgebreid naar andere landen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1266603). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.