Managed hosting door True

Sales director NewLevel gaat Novell adviseren

 

Judith Littel, sales director van trainingsaanbieder NewLevel, maakt sinds kort deel uit van Novells Advisory Council. Dit wereldwijde adviesorgaan komt twee keer per jaar een week bijeen en vergadert minstens een keer per maand (telefonisch) over de strategische keuzes die de open-sourceaanbieder moet maken. Littel hoopt dat resellers haar willen voeden met ideeën.

Littel werd uitgenodigd om zitting te nemen in de advisory council door Dan Veitkus, global vice president Novell Training Services. “Vorig jaar tijdens Brainshare in Barcelona heb ik kennis gemaakt met Dan en in dat gesprek heb ik wat positieve, opbouwende opmerkingen gemaakt. Blijkbaar waardeert hij mijn enthousiasme.”
Onderwerpen die op de agenda van de Advisory Council staan zijn sales- en marketingcampagnes en partner enablement (wat hebben de Novell-partners nodig om succesvoller te kunnen zijn), onderwerpen die Littel nauw aan het hart liggen. Eind vorig jaar zijn Novells Nederlandse platinumpartners op haar initiatief bij elkaar gekomen om te onderzoeken of ze door samenwerking Novell beter op de kaart kunnen krijgen. “Door creatief samen te werken met andere platinum partners kun je heel veel bereiken om de propositie van Novell op de Nederlandse markt te verbeteren”, stelt Littel.
Een van de onderwerpen die ze in het adviesorgaan aan de orde zal stellen is dat er geen mogelijkheid is om leertrajecten customized samen te stellen of blended trainingen, een combinatie van eLearning en fysieke trainingen, aan te bieden. “In Nederland is veel vraag naar customized trainingen en eLearning, maar Novell biedt alleen een standaard trainingsboek aan.”
Resellers die net als Littel kritisch kijken naar de manier waarop Novell opereert en tips en ideeën hebben die in de top van het bedrijf gehoord moeten worden, kunnen zich bij haar melden via judith.littel@newlevel.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1233333). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.