Managed hosting door True

OKI-reseller drie jaar lang vast inkomen

 

OKI Printing Solutions Nederland introduceert de printer flatrate. Resellers kunnen hun klanten voor een vast bedrag per maand vanaf nu in kleur en zwart-wit printen, ongeacht het dekkingspercentage. De reseller krijgt drie jaar lang een vast percentage.

Resellers kunnen hun klanten vanuit OKI een 24-uursservice en bevoorrading en levering van verbruiksmaterialen leveren. Korstiaan van Kleef, country manager Nederland: “Wij nemen het incassorisico over van de reseller en nemen het logistieke apparaat voor onze rekening. Het maakt daarbij ook niet uit hoe zwaar een pagina bedrukt wordt.” Bij het afsluiten van een contract kan een resellers zijn klant laten kiezen uit diverse paginavolumepakketten, ongeacht daadwerkelijk tonerverbruik.

OKI partners kunnen de printer flatrate aanbieden voor maandelijkse printvolumes variërend van 750 tot 6000 pagina’s met een looptijd van 36 maanden. De flatrate kan worden afgesloten bij aanschaf van een OKI-kleurenprinter uit de C5000-, C7000 of C9000-serie. Daarbij maakt het niet uit of de printer wordt gekocht, gehuurd of geleased. Van Kleef: “Onder de 750 pagina’s loont een dergelijk contract niet. Als klanten structureel boven de 6000 pagina’s zitten, is de executive serie interessant.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1180368). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.