Managed hosting door True

Actebis breidt CE-portfolio uit met KiSS

 

Actebis Computers wordt distributeur van KiSS, leverancier van digital home entertainment en networked-apparaten en onderdeel van LinkSys (Cisco). De samenwerking gaat in per 1 maart 2006. Door de toevoeging van KiSS wordt het product-/merkenportfolio meer afgestemd op de convergentie van IT en CE.

Actebis gaat het gehele portfolio van KiSS voeren. Egbert Putmans, directeur van Actebis Computer, is blij met de samenwerking: ‘Door de toevoeging van KiSS aan het portfolio van Actebis, kunnen onze klanten hun assortiment uitbreiden met Consumer Electronics produkten, waarmee convergentie ook daadwerkelijk in de praktijk wordt gebracht. De KiSS produkten zijn namelijk uitstekend te koppelen aan routers, monitoren of TV’s en aan de kabel of ADSL. Een kwalitatief hoogstaand product, schitterend design en futureproof! Actebis zet wederom een stap vooruit in het aanbieden van een compleet portfolio van components tot cartridges, van notebook tot printer, van networking tot mp3-spelers, kortom een volledig assortiment voor al onze klanten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1158925). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.