Managed hosting door True

Lenovo sluit distributieovereenkomst met Actebis

 

Actebis gaat de vandaag geïntroduceerde Lenovo desktops en notebooks distribueren. In Nederland zullen de producten alleen met Intel-processor verkrijgbaar zijn.

Om kleinere bedrijven en consumenten in Nederland te bereiken heeft de fabrikant Actebis in de arm genomen. ‘Actebis heeft veel resellers die zich richten op het MKB,’ aldus Carina van Vlerken, marketing en communications manager van Lenovo. De distributeur wordt toegevoegd aan de al bestaande distributeurs van Lenovo, Ingram Micro, Copaco en ETCPluz.

Al eerder was bekend dat Lenovo ook buiten de Chinese landsgrenzen het low-end segment van de markt wilde bereiken. Voor het eerst wordt daarom het merk Lenovo voor deze producten buiten China geïntroduceerd. Voor het hogere segment blijft het merk IBM gehandhaafd.

De Lenovo desktops zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. De notebooks laten nog even op zich wachten en zijn vanaf maart te koop. Beide productgroepen worden in Nederland alleen met Intel-processors geleverd. ‘Sommige landen hebben AMD toegevoegd aan hun assortiment, maar in Nederland is dat nog niet het geval,’ laat Van Vlerken weten. Het is nog niet bekend wanneer dat wel het geval zal zijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1151251). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

De AMD modellen zijn in Nederland "gewoon" te bestellen.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.