Managed hosting door True

Telindus investeert in Hongaarse integrator

 

Telindus heeft een meerderheidsparticipatie van 51% genomen in de Hongaarse netwerkintegrator SCI-Modem Telecommunication and Consulting.

Het management van het bedrijf behoudt de resterende 49%. Daarnaast heeft Telindus een aankoopoptie verkregen, waardoor het aandeel van Telindus Group over de komende vijf jaar kan stijgen tot 100%.

SCI, met het hoofdkantoor in Boedapest, biedt haar klanten netwerkoplossingen, diensten en internetoplossingen. Het bedrijf is actief sinds 1990 en zal in 2003 met 18 netwerkspecialisten een omzet realiseren van circa 3,4 miljoen euro.

De activiteiten van het bestaande Telindus-filiaal in Hongarije, opgericht in 2001, zullen worden geïntegreerd in de nieuwe structuur, waardoor de continuïteit van de dienstverlening van Telindus in Hongarije verzekerd is. De resultaten van SCI zullen geconsolideerd worden in de resultaten van Telindus Group vanaf 1 januari 2004.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/114281). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.