Managed hosting door True

Adaptec verkoopt OEM block-based systeemactiviteiten

 

Adaptec, leverancier van storage-oplossingen, verkoopt zijn OEM block-based systeemactiviteiten aan Newisys, de Original Design Manufacturing-divisie (ODM) van Sanmina-SCI.

Door de splitsing van de verkoopactiviteiten voor block-based systemen aan OEM's en de verkoop van block- en file-based systemen, inclusief Snap-oplossingen, via het kanaal wil het bedrijf de aandeelhouderswaarde verbeteren.

Block-based data is data die in blokken via het SCSI-protocol wordt verstuurd en refereert aan SCSI-producten, inclusief Fibre Channel en iSCSI, van Adaptec. Newisys levert OEM's hoogwaardige oplossingen met minimale kapitaalinvesteringen en verkort bovendien de time-to-market. De OEM-klanten van Adaptec profiteren door de deze verkoop van aanzienlijke investeringen in R&D, verbeterde infrastructuren en de optimale operationele efficiency van Newisys en Sanmina-SCI.

De bestaande OEM-overeenkomsten worden in de nieuwe situatie voortgezet en Adaptec blijft Newisys specifieke hard- en softwarecomponenten leveren. Daarnaast levert Newisys Adaptec block-based systemen voor de verkoop via het kanaal.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1122165). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.