Managed hosting door True

Nieuwe aanwinsten bij OKI Printing Solutions

 

OKI Printing Solutions heeft per 1 december 2005 twee nieuwe dealer managers in dienst genomen. Per 2 januari 2006 is het team verder versterkt met nog een dealer manager en een channel marketeer.

Dennis van der Wende gaat zich bij OKI Printing Solutions bezighouden met het onderhouden van de contacten met het dealerkanaal in Noord-Nederland. Barend Warnaar gaat zich richten op het onderhouden en intensiveren van de relatie met de partners van OKI Printing Solutions in het noordelijk deel van de randstad .

Barend Warnaars is afkomstig van NEC/Mitsubishi, waar hij zich bezighield met de verkoop van lcd- en andere beeldschermen aan dealers en groothandels. Daarvoor werkte Warnaars onder meer als account manager bij groothandel in computerproducten Ingram Micro. Hij gaat zich nu richten op het onderhouden en intensiveren van de relatie met de partners van OKI Printing Solutions in het noordelijk deel van de randstad.

Edwin van Straten heeft de toner in het bloed zitten. Eerder is hij werkzaam geweest als account manager voor Sharp. Daarvoor heeft Van Straten ruim 8 jaar voor de Holland Office Group gewerkt, waar hij als product manager een groei van 20 naar 150 werknemers meegemaakt heeft. Hij heeft de partners van OKI Printing Solutions in het zuidelijk deel van de randstad onder zijn hoede.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1097152). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.