Managed hosting door True

Solipsis neemt aandelen Holland House over

 

Solipsis heeft per 1 januari 2006 100 procent van de aandelen van output management specialist Holland House overgenomen.

Solipsis is als ICT bedrijf actief in ontwikkeling en onderhoud van operationele en managementinformatiesystemen en in beheer van computersystemen en netwerken (zowel remote als on site). Solipsis bestaat zestien jaar en is, net als Holland House, gevestigd in Brakel. Holland House blijft voorlopig onder eigen naam bestaan. De overname behelst een continuering van de bedrijfsvoering waardoor alle medewerkers deel blijven uitmaken van Holland House.

Zowel Solipsis als Holland House beschikken over veel kennis en ervaring op het gebied van verschillende Operating Systems en Java. Verder wordt gezamenlijk gebruikgemaakt van HPOpenview en is ruime internationale ervaring aanwezig.

Het Holland House output management systeem, UNISPOOL, is met name bedoeld voor organisaties waar documentoutput een belangrijke factor in de bedrijfsvoering is. Optimalisatie van outputdistributie en verlaging van de beheerskosten van de infrastructuur zijn daarin belangrijke ingrediënten. In heterogene omgevingen, met HP-UX, Solaris, AIX, Linux, Reliant UNIX en Windows, zorgt UNISPOOL voor een transparante en generieke output managementfunctionaliteit.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1067229). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.