Managed hosting door True

SAP reikt Partner Awards 2003 uit

 

SAP Nederland heeft voor de zevende keer de SAP Partner Awards uitgereikt. De nieuwe ‘Meest Successvolle SAP Reseller’ award werd uitgereikt aan PinkRoccade.

De SAP Partner Awards worden jaarlijks uitgereikt aan partners die zich onder meer op het gebied van klanttevredenheid en innovatie hebben onderscheiden. De award voor de ‘Meest Successvolle SAP Reseller’ is dit jaar voor het eerst uitgereikt. PinkRoccade kreeg de award voor het grote aantal implementaties bij Nederlandse gemeenten. Het ging hierbij om de CiVision Middelen-template die Pink Roccade ontwikkelde op basis van SAP All-in-One.
De award voor ‘Hoogste Score Klanttevredenheid’ gaat voor de tweede achtereenvolgende keer naar CIBER Nederland, Perfect for People heeft voor het derde achtereenvolgende jaar de Award voor Certificeringen gewonnen en HP kreeg de award voor de ‘Meest Succesvolle Hardware Partner’. Cap Gemini Ernst & Young heeft dit jaar de Salesteaming Award in de wacht gesleept en Inter Access heeft evenals vorig jaar de award voor ‘Meest Innovatieve Partner’ gewonnen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/104756). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.