Managed hosting door True

Tulip verkooporganisatie investeert in Tulip

 

Tulip Distribution International Holding (TDIH) investeert 1 miljoen euro in Tulip Computers NV in ruil voor vier miljoen nieuw uit te geven aandelen Tulip.

TDIH is de in 2002 verzelfstandigde verkooporganisatie van Tulip met vestigingen in o.a. Benelux, Frankrijk, Italië en UK. TDIH is gevestigd in Den Bosch. Het bedrijf heeft in het verleden ook al geïnvesteerd in de oude moedermaatschapij. De verkooporganisatie voor de Benelux, die momenteel in Amersfoort gevestigd is, zal met ingang van 1 februari 2004 eveneens naar Den Bosch verhuizen. ‘Wij zijn weliswaar zelfstandig, maar er is een nauwe samenwerking met Tulip Computers,’ zegt Jasper Homma, sales director Benelux van TDIH. ‘Met deze investering tonen we aan dat we vertrouwen hebben in Tulip Computers. Voor onze resellers geven we ermee aan dat er continuïteit in het productaanbod zit.’ Volgens Homma is de verdere investering geen aanzet tot een overname.
Over de verhuizing zegt Homma dat deze de relatie met resellers ten goede zal komen. ‘We zitten nu op een bedrijventerrein, maar in Den Bosch zitten we op een plein met terrasjes, waardoor de contactmomenten met de resellers verbeteren.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/102735). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.