Managed hosting door True

Nieuw 'Linksys naar Cisco'-inruilprogramma

 

Linksys, een divisie van Cisco Systems en leverancier van hardware voor VoIP, draadloze en vaste netwerken, kondigt het nieuwe 'Linksys naar Cisco'-inruilprogramma aan, waarmee nieuwe en bestaande klanten van Linksys de kans krijgen op kortingen wanneer zij klaar zijn om te migreren naar gekwalificeerde routing-, switching- en draadloze oplossingen van Cisco.

Dit programma-aanbod stelt kleine ondernemingen in staat om hun netwerk mee te laten groeien met hun onderneming zonder het verlies van gedane investeringen in de netwerkinfrastructuur. Kleine bedrijven kunnen van start gaan met het bouwen van hun netwerk met de producten van Linksys en, wanneer hun activiteiten zodanig gegroeid zijn dat zij meer geavanceerde functionaliteit en betere integratiediensten vereisen, de gekwalificeerde producten van Linksys inruilen tegen toepasselijke producten van Cisco onder dit programma.

David John Kelly, verkoopdirecteur van Linksys in Europa, het Midden Oosten en Afrika: ‘Linksys heeft met succes een solide verkoopkanaal opgebouwd, met 4000 resellers verdeeld over 100 landen in de regio. Dit nieuwe programma is speciaal ontworpen om Linksys-resellers te helpen bij het aanbieden van betere dienstverlening aan hun klanten, aangezien klanten nu beloond kunnen worden wanneer zij klaar zij om over te stappen op Cisco en hun bedrijfsnetwerk uit te breiden.’

Eindgebruikers die gekwalificeerde producten hebben aangekocht na 7 november 2005, kunnen zich onmiddellijk online registreren voor het ‘Linksys naar Cisco’-inruilprogramma om de laatste informatie en updates te krijgen. Wanneer klanten klaar zijn om hun bedrijfsnetwerk te upgraden, nemen zij eenvoudigweg contact op met hun lokale Cisco-reseller, die hen zal helpen om vast te stellen wat de beste oplossing is om over te stappen op bedrijfsoplossingen van Cisco. Klanten zullen dan beloond worden met een korting op hun aankoop van het relevante Cisco-product via een E-waardebon.

Hoe het programma werkt:

1. Nieuwe en bestaande klanten van Linksys registreren zich online op http://www.cisco.com/go/linksys-tradeup om deel te nemen en een gratis cadeau te ontvangen van Linksys, een divisie van Cisco Systems, Inc. Dit is de eerste introductie bij het programma. Wanneer klanten daadwerkelijk klaar zijn om een product van Linksys in te ruilen en een product van Cisco te kopen, kunnen zij weer online gaan om een E-waardebon te ontvangen.

2. Klanten moeten hun Linksys-product minimaal 90 dagen in bezit hebben om te kwalificeren voor het programma. Het Linksys-product kan ingeruild worden gedurende een periode van maximaal drie jaar na aankoop.

3. Een lijst van gekwalificeerde Linksys-producten is beschikbaar op http://www.cisco.com/go/linksys-tradeup, onder ‘Eligible Products’.

4. Een lijst van gekwalificeerde Cisco MKB-producten is beschikbaar op http://www.cisco.com/go/linksys-tradeup, onder ‘Eligible Products’. Cisco-resellers kunnen adviseren welke Cisco-oplossingen het beste passen bij de zakelijke behoefte van eindgebruikers. Een gedetailleerde lijst van lokale resellers is beschikbaar voor ieder land. Lokale Cisco-resellers kunnen gevonden worden met het locator-tool op de website van het programma onder ‘Contact Local Reseller.’

5. Wanneer de eindgebruikers een keuze hebben gemaakt voor de aankoop van Cisco-producten, is hun bevestiging vereist op de website http://www.cisco.com/go/linksys-tradeup. Zij ontvangen dan een E-waardebon die zij aan hun lokale Cisco-reseller moeten overhandigen om de korting te ontvangen.

6. Het bedrag van de korting varieert met het type Cisco-product dat de eindgebruiker koopt en het Linksys-product dat ingeruild wordt. De lokale Cisco-reseller kan eindgebruikers voorzien van specifieke informatie over de korting.

Dit ‘Linksys naar Cisco’-inruilprogramma is momenteel alleen beschikbaar voor gekwalificeerde klanten en partners binnen de Europese Economische Ruimte en Zwitserland. Het programma is van toepassing op Linksys-producten die gekocht zijn na 7 november 2005.

Cisco en haar Linksys-divisie zijn momenteel van plan om gekwalificeerde producten toe te blijven voegen aan het inruilprogramma wanneer nieuwe producten geïntroduceerd worden. De officiële lijst van gekwalificeerde producten, evenals de voorwaarden van het programma, is beschikbaar op http://www.cisco.com/go/linksys-tradeup.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1022027). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.