Managed hosting door True

RealOpen IT sluit overeenkomst met CDG

 

RealOpen IT, leverancier van onafhankelijke, op open standaarden gebaseerde automatiseringsoplossingen heeft een partnership afgesloten met CDG Europe, de ICT-distributeur van oplossingen voor optimale applicatiebeschikbaarheid.

Het doel van de overeenkomst tussen CDG en RealOpen IT is om gezamenlijk bedrijven, die zich ori├źnteren op een server consolidatie op basis van open source, te benaderen met de technologie van VMware.

Om binnen bestaande omgevingen het rendement van eerder gedane investeringen te optimaliseren, maakt de RealOpen IT gebruik van de platform-onafhankelijke technologie die VMware biedt. De partnership met CDG Europe is dan ook een logisch vervolg op de overeenkomst die RealOpen IT eerder dit jaar sloot met VMware.

Volgens Paul Haullussy, Directeur sales en services van RealOpen IT, is CDG Europe de ideale partner om een goede propositie in de markt te zetten. 'CDG Europe is een distributeur met een veel expertise en een gezonde, realistische manier van aanpak', aldus Haullussy. 'Dat past bij de cultuur van RealOpen IT. Gezamenlijk zijn wij in staat onze klanten oplossingen aan te bieden die daadwerkelijk risicoverlagend en kostenreducerend werken, ongeacht de keuze ten aanzien van de onderliggende besturingssystemen.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1013094). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.