Managed hosting door True

Red Hat breidt applicatie-portfolio uit

 

Linuxleverancier Red Hat biedt vanaf begin 2006 drie nieuwe abonnementspakketten aan voor de bovenkant van de markt die de Java server software van websites runnen. Met deze software neemt Red Hat het op tegen open source-giganten als SourceLabs en JBoss.

Red Hat biedt al een paar softwareabonnementen voor de bovenkant van de markt aan die samen met het besturingssysteem verscheept worden. Nu biedt het bedrijf ondersteuning aan voor drie software collecties.  

Een van de collecties is de 'LAMP' stack, waar Linux, de Apache Web server, de MySQL database en de PHP scriptingtaal voor het web in zitten. Deze wordt onder de naam 'Web Application Stack' verkocht.

De andere abonnementen hebben betrekking op Java en wordt de Java Web Application Stack genoemd. Daarnaast ondersteunt het de Web Application Stack.

Het pakket dat voor het hoogste deel van de markt gemaakt is, is de Enterprise Java Stack, die ondersteuning biedt voor de Jonas Java applicatie server.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1010605). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.