Managed hosting door True

Comparex opent nieuw democenter

 

Comparex Nederland heeft een nieuw democenter geopend. Hierin krijgen bedrijven zicht op de mogelijkheden van server- en storage-consolidatie, virtualisatie en Information Lifecycle Management (ILM).

De getoonde oplossingen zijn gericht op het vergroten van de gebruiksmogelijkheden van de IT-infrastructuur en het tegelijkertijd verlagen van de IT-kosten van een bedrijf.

Het democenter, dat in samenwerking met Sun Microsystems, VMware en EMC is opgezet, gaat onder andere in op de knelpunten die gebruikers momenteel ondervinden op het gebied van datamanagement. Zo hebben steeds meer bedrijven door de explosieve groei van data meer server- en storagecapaciteit nodig. Daarnaast moet veel data voor gebruikers direct toegankelijk zijn.

Het democenter laat daarnaast zien dat het consolideren en virtualiseren van server- en opslagsystemen tot een sterk vereenvoudigde infrastructuur leidt. Deze systeemomgeving vereist minder softwarelicenties en is opgebouwd uit een relatief klein aantal hardwareplatforms.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1006300). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.