Managed hosting door True

CRN Channel Awards 2005 als lopend vuurtje door kanaal

 

De stemronde voor de CRN Channel Awards 2005 lijkt een hype in het Nederlandse verkoopkanaal te worden. Genomineerde partijen doen er alles aan om de gunst van de stemmers te winnen. Op dit moment (in minder dan vijf werkdagen tijd) zijn er al ruim 4400 beoordelingen binnen.

Sinds vorige week donderdag de nominaties voor de CRN Channel Awards 2005 bekend zijn gemaakt wordt de site www.channelawards.nl druk bezocht door mensen die een stem op hun favoriete fabrikant, distributeur en reseller willen uitbrengen. Stemmers kunnen in vijftien categorieën een beoordeling geven. Op dit moment zijn er al ruim 4400 beoordelingen in de vijftien categorieën binnengekomen.

Stemmentrekken

Verschillende genomineerden doen er alles aan om de gunst van de stemmers de winnen. Op sites van distributeurs als Tech Data, Tel2Com InterNLNet, ETC Pluz, Dupaco, NOXS, TopTel en SecureComm prijken banners die klanten doorverwijzen naar de stemsite van de CRN Channel Awards. Maar ook resellers maken werk van het ronselen van stemmers. Zo roepen bijvoorbeeld Tarq, Alternate en AAC Cosmos bezoekers van hun sites op om hun stem uit te brengen.
U kunt tot 11 november 2005 twaalf uur 's nachts stemmen op www.channelawards.nl.

 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/923229). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.