Managed hosting door True

Nominatieronde Nationale Channel Awards van start

 

Vandaag is het nominatieproces voor de achtste editie van de CRN Channel Awards begonnen. Op www.channelawards.nl kunt u uw favoriete reseller, distributeur en fabrikant nomineren.

CRN organiseert op 24 november voor de achtste maal de uitreiking van de Nationale Channel Awards. Tijdens een spetterende Award-show in het Krasnapolsky te Amsterdam reikt CRN Awards uit aan resellers, distributeurs en fabrikanten die het afgelopen jaar het best hebben gepresteerd.

 

De procedure voor het toekennen van de Channel Awards bestaat uit twee delen, een nominatieproces en een stemproces. Beide processen zijn totaal anders dan voorgaande jaren. Om tot een eerlijkere uitslag te komen hebben we besloten om u niet alleen bedrijven te laten nomineren of erop te stemmen, maar u ook een waardering aan uw keuze te laten geven. Bedrijven die in de nominatieronde gemiddeld de hoogste waardering hebben gekregen, gaan door naar de tweede ronde. Daarin kan via een zelfde waarderingsproces gekozen worden wie er op 24 november met een CRN Channel Award naar huis gaan. Per categorie kunt u drie partijen nomineren. De waardering die deze partijen krijgen hangt samen met de plaats (één, twee of drie) die u deze partijen toekent.

Ook dit jaar is het mogelijk voor resellers, VAR’s en system integrators om hun meest geslaagde project van het afgelopen jaar te nomineren voor de prijs Best Reseller Project of the Year. (Distributeurs of fabrikanten die op de hoogte zijn van een goed project van een reseller mogen dat natuurlijk ook voordragen.) Tijdens een openbare juryzitting op de beurs InfoSecurity in de RAI in Amsterdam op 9 november 2005, krijgen de genomineerde bedrijven de kans hun projecten te verdedigen. De jury zal in deze categorie uiteindelijk de winnaar bepalen.

De redactie kiest voor deze opzet, om er zeker van te zijn dat de bedrijven die met een prijs naar huis gaan werkelijk de ondernemingen zijn die zich in de ogen van het Nederlandse indirecte verkoopkanaal weten te onderscheiden van de rest. Niemand kan immers beter over het reilen en zeilen van de Nederlandse ICT-partijen oordelen dan u!

 

Ga nu naar www.channelawards.nl en nomineer uw favoriete reseller, distributeur of fabrikant.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/774484). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.