Managed hosting door True

Welke channelprojecten gaan onderuit?

Channel Awards 2018: Tussenstand Best Channel Project of the Year

 

Welke partijen hebben het beste channelproject van dit jaar gerealiseerd en maken hierdoor de grootste kans op een Channel Award? Channelweb toont vandaag de tussenstand. Van dit moment. Want bij de Channel Awards kan alles nog veranderen. Jijzelf bent hierbij de belangrijkste factor. Dus stem op je favoriet en zorg dat anderen ook op de partij van je keuze stemmen.

Channelweb communiceert de deelnemende partijen in de ‘danger’ en de ‘safe’ zone in alfabetische volgorde. De positie zegt dus niets over de plaats in deze overzichten. Overigens is deze tussenstand gebaseerd op het aantal stemmen van het publiek. Deze stemmen tellen voor 50 procent mee in de einduitslag, de andere 50 procent bepaalt de jury.

Zoals gezegd. Niets is zeker. Gooi jij de handdoek in de ring of probeer je het tij te keren. Stem dan uiterlijk op 11 november op je favoriet! Stemmen kan via de speciale stemmodule.

Voorlopige tussenstand Best Channel Project of the Year

Voorlopige tussenstand Channel Awards 2018
O.b.v. publieksstemming, op alfabetische volgorde
Special Awards
Best Channel Project of the Year (689 stemmen)
Safe Zone Danger Zone
Digitalisering Nationale Hypotheek Garantie (Stichting Waarborgfonds Eigen Woning, Appronto en Mendix) Afscheid van Unisys-mainframe (Vivat, Asysco, Microsoft en Tata Consultancy Services)
Digitalisering VU voor DNA-onderzoek (Vrije Universiteit Amsterdam, Axians en Cisco) Flamingo-app (Imbema Asset Solutions en Macaw, i.s.m. meerdere ondernemingen uit de op- en overslagbranche)
HoloLens voor deckmarking (Jumbo Maritime, Ettu, Friday Out Of The Box en Microsoft) Hortisense IoT (Hortilux, First Consulting en Mendix)
Nederland schuldenvrij met fiKks (Achmea, ADG, Digital Me, Enable U, Qiy Foundation, Sosialforce en Trimm) Rationalisatie van levenpolissen (a.s.r., Finavista en Keylane)
Twin datacenter-concept (Erasmus MC, Bytesnet, The Datacenter Group, Relined en Tallgrass) The Network. Intuitive. (Prodrive Technologies, Cisco en Telindus)

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6479374). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.