Managed hosting door True

Channelweb publiceert onderbouwingen genomineerden

Channel Awards 2018

 

Publish

Vijf type awards, twintig verschillende categorieën en in totaal 110 genomineerden met ieder een eigen onderbouwing waarom juist zij volgens de jury kans maken op één van de felbegeerde Channel Awards 2018. Channelweb heeft inmiddels al deze onderbouwingen gepubliceerd, zodat stemmers een weloverwogen keuze kunnen maken.

Het stemproces voor de Channel Awards 2018 is inmiddels ruim twee weken in volle gang en bezoekers van Channelweb hebben gezamenlijk al ruim 6100 stemmen uitgebracht. Stemmen kan nog tot en met zondag 11 november, waarna de prijzen uitgereikt gaan worden tijdens een feestelijke awardshow op 11 december in de Expozaal van het Beatrixgebouw in Utrecht.

Stemkeuze

Twijfel je nog wie van de resellers jouw stem verdient of welke distributeur meedenkt met partners in het kanaal en bijdraagt in efficiency, kennis, kunde en uiteindelijk bedrijfsgroei? Of waarom juist hij/zij boven alles en iedereen in het kanaal uitsteekt, juist dat ene project een Special Award verdient of die ene vendor er dit jaar wel eens met een prijs vandoor zou kunnen gaan?

Lees dan alle 110 onderbouwingen en breng daarna je stem uit via de speciale stemmodule.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6417116). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.