Managed hosting door True

Laatste kans indienen persoonlijkheden Channel Awards

Jury start met beoordelingen in alle overige categorieën

 

Je hebt nog precies een week om je favoriete channel manager, sales personality of channel personality te nomineren voor een Channel Award 2018. De nominatiemodule sluit hiervoor op 20 mei 2018. De juryleden van de Channel Awards buigen zich vanaf deze week al over de ingezonden nominaties in de andere categorieën, te weten de reseller awards, de distributor awards, de vendor awards en de special awards.

Elk jurylid beoordeelt de voordrachten individueel en voorziet ze van een cijfer. De best scorende voordrachten per categorie worden genomineerd voor de Channel Awards 2018. De award-show biedt een uitgelezen kans om samen te komen, te netwerken én belangrijke partners, programma’s en persoonlijkheden binnen de branche te bekronen met uiteenlopende prijzen. Het is dan ook het jaarlijkse feest der erkenning. De uitreiking van de Channel Awards vindt begin december plaats in de Utrechtse Jaarbeurs.

Persoonlijkheden nomineren

Je kunt persoonlijkheden aandragen in drie subcategorieën: channel manager of the year, sales personality of the year en channel personality of the year. Je hebt nog tot en met zondag 20 mei om je favoriet te nomineren!

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6356982). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.