Managed hosting door True

Specialized Reseller of the Year populairste categorie

Nominaties voor Channel Awards 2017 stromen binnen

 

Channelweb mag zich verheugen in ruim honderd voordrachten, waarvan de meeste onder de categorie ‘Specialized Reseller of the Year’ vallen. Onder andere ReplaceDirect, Xtandit en Damovo scharen zich in deze categorie onder de kandidaten. Andere populaire categorieën zijn ‘Best Vertical Channel Approach of the Year’ en ‘Outstanding Channel Program of the Year’. Het voordragen van kandidaten kan tot en met 14 mei.

De Channel Awards-avond biedt een uitgelezen kans om samen te komen, te netwerken én belangrijke partners, programma’s en persoonlijkheden binnen de branche te bekronen met verschillende prijzen. Het is dan ook het jaarlijkse feest der erkenning. De uitreiking van de Channel Awards vindt begin december plaats in de Utrechtse Jaarbeurs.  

Aandragen voor nominaties

Distributeurs, leveranciers en persoonlijkheden zijn tot en met 14 mei voor te dragen via de nominatiemodule. Het aandragen van je favoriete wederverkoper, persoon, leverancier, distributeur of partnerprogramma doe je via een beknopte, maar sterke onderbouwing. Hieruit moet blijken waarom deze persoon of organisatie in de afgelopen twaalf maanden is opgevallen. Dit bepaalt namelijk mede de kans op een officiële nominatie. Het gaat er hierbij om dat de kandidaat of partij in kwestie een succesvolle, innovatieve of bijzondere prestatie heeft geleverd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5978415). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.