Managed hosting door True

Channel Awards 2015

Channelweb licht Channel Personalities toe

Genomineerden in de categorie Channel Personality of the Year

 

Channel Awards 2015

Voor de Channel Awards 2015 zijn in de categorie Channel Personality of the Year Harold Bax (Copaco), Henk van der Bruggen (i3 groep), Erik Moninkhof (Dupaco), Jeff Scipio (Nextel) en Eelco Wanders (EMC) genomineerd. Stuk voor stuk ‘bekende koppen’ uit het kanaal die hieronder worden toegelicht. De redactie van Channelweb heeft deze genomineerden bepaald, de klankbordgroep en de markt bepalen uiteindelijk wie er wint op 18 november 2015 tijdens de Channel Awards.

Harold Bax, Director Business Development, Copaco
Harold Bax dankt deze nominatie vooral aan zijn inspanningen voor het Make Cloud Easy-programma en het 2tCloud-platform van de distributeur. Dit programma en platform maken het voor resellers eenvoudiger om een cloud op te zetten en te onderhouden. Hiervoor zijn op Microsoft-vlak de nodige cloudcertificeringen in de wacht gesleept.

Lees hier de hele toelichting op de nominatie van Harold Bax.

Henk van der Bruggen, Chairman & DGA, i3 groep
Henk van der Bruggen dankt deze nominatie vooral aan zijn inspanningen van de afgelopen vijftien jaar om i3 groep te laten groeien naar de organisatie die het nu is: een specialist in cloud- en informatiemanagement. Als sparringpartner van EMC, Hitachi, HP en IBM heeft hij veel voor het kanaal betekent.

Lees hier de hele toelichting op de nominatie van Henk van der Bruggen.

Erik Monninkhof, Owner/Founder, Dupaco Distribution
Erik Moninkhof dankt deze nominatie vooral aan het feit dat hij al dertig jaar een succesvol distributieschap weet te voeren dat zich in de loop der tijd heeft weten aan te passen aan specifieke behoeften van de markt. Om het dertigjarig bestaan te vieren reisde het voltallige personeel van Dupaco af naar de plek waar het dertig jaar geleden allemaal begon: San Francisco.

Lees hier de hele toelichting op de nominatie van Erik Moninkhof.

Jeff Scipio, Manager Marketing & Business Development, Nextel
Jeff Scipio dankt deze nominatie vooral aan de stappen die hij heeft genomen om Nextel te veranderen van telecomdistributeur naar een distributeur van converged solutions middels creatieve en sterke marketingacties. Onder aanvoering van Jeff Scipio zijn inmiddels meerdere certificaten in de wacht gesleept, waaronder eentje van Alcatel-Lucent Enterprise.

Lees hier de hele toelichting op de nominatie van Jeff Scipio.

Eelco Wanders, Director Channel & MidMarket Territory, EMC
Eelco Wanders dankt deze nominatie vooral aan de manier waarop hij resellers betrekt bij de groei van EMC in Nederland. Hiervoor heeft hij de focus van de salesorganisaties verlegd naar businessgeoriënteerde oplossingen en het sluiten van deals. Verschillende programma’s zijn hiervoor opgezet of aangepast om de verkopen van partners te bevorderen.

Lees hier de hele toelichting op de nominatie van Eelco Wanders.

Stemmen

Bekijk hier de complete lijst met alle genomineerden voor de Channel Awards 2015 en breng je stem uit binnen verschillende categorieën.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5610336). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.