Managed hosting door True

Channel Awards passeert 200 voordrachten

 

Channel Awards 2015

De redactie van Channelweb heeft inmiddels 206 voordrachten ontvangen voor de Channel Awards 2015. Sinds begin augustus is het mogelijk om personen, programma’s en bedrijven in twintig categorieën voor te dragen voor een award. Aanmelden voor de Channel Awards 2015 is mogelijk tot 7 september 2015.

In alle twintig categorieën komen er kanshebbers binnen, maar in de ene categorie gaat beduidend harder dan in de andere. Bijna traditiegetrouw komen er minder aanmeldingen binnen in de categorieën waar het personen betreft. Channelweb kan daarom in het kader van de Personal Achievement Awards nog aanmeldingen gebruiken in de categorieën ‘Channel Manager of the Year’, ‘Sales Personality of the Year’, ‘Channel Personality of the Year’en ‘Trusted Advisor of the Year’.

Enkele kandidaten

Hoe anders het kan lopen is te zien bij de Vertical Sector Awards. Voor deze vier categorieën is er geworven via zustertitel Computable en zijn bezoekers en standhouders van verticale ict-vakbeurzen van Jaarbeurs aangeschreven. In deze categorieën zijn de meeste aanmeldingen tot nog toe binnengekomen. Zo heeft Channelweb in de categorie ‘Best Channel Partner in Healthcare’ onder andere voordrachten ontvangen van Adapcare, VCD Healthcare en Winvision. In de categorie ‘Best Channel Partner in Government’ komen we bekende namen tegen als Centric, Scholten Awater en Unisys. Onder andere Acer, Skool Automatisering en Toshiba maken kans op een nominatie in de categorie ‘Best Channel Partner in Education’ en voor Kewill, RouteXL en Trimble geldt dit als ‘Best Channel Partner in Logistics’.

Bij de Reseller, Distributor en Supplier Awards zijn ook veel nieuwe aanmeldingen binnengekomen. Zo zijn onder andere HP en Huawei voorgedragen in de categorie ‘Outstanding Channel Program of the Year’, zijn Alcadis en Comstor genoemd in de groep ‘Specialized Distributor of the Year’en dingen Ctac en Insight mee naar een nominatie als ‘Value Added Reseller of the Year’.

Reseller, distributeurs, fabrikanten en personen kunnen worden voorgedragen via de nominatiemodule op Channelweb.nl. Het aanmeldproces sluit op 7 september 2015. In totaal kan er in vijf categorieën voor twintig awards worden voorgedragen.

Klankbordgroepen

Voor de Channel Awards 2015 zullen verschillen klankbordgroepen worden samengesteld. Deze deskundige groepen zullen bepalen welke partijen worden genomineerd voor de awards. Hiervoor zijn we op zoek naar verschillende afgevaardigden uit het verkoopkanaal. Denk jij hiervoor geschikt te zijn, meld je dan aan voor een klankbordgroep via redactie@channelweb.nl. Leveranciers worden beoordeeld door distributeurs en resellers, distributeurs op hun beurt door resellers en eindgebruikers zullen de resellers onder de loep nemen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5585291). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Netjes!

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.