Managed hosting door True

Al 50 aanmeldingen voor Channel Awards 2015

 

Succes

Channelweb heeft inmiddels vijftig aanmeldingen ontvangen voor de Channel Awards 2015. Sinds vorige week kunnen partijen en personen voordragen worden voor dit jaarlijkse feest der erkenning van het Nederlandse ict-verkoopkanaal. Voor de veertiende editie van de Channel Awards zijn er nieuwe categorieën in het leven geroepen. Tot 7 september 2015 kan er worden voorgedragen.

In alle twintig categorieën zijn er inmiddels voordrachten gedaan. Verschillende bekende namen maken inmiddels kans op de felbegeerde Channel Awards. Zo is er onder andere een voordracht van Also binnengekomen in de categorie Best Marketing Program of the Year. Het gaat om de Sail-campagne die de distributeur voert. Also heeft inmiddels al te maken met een geduchte tegenstander, want in dezelfde categorie doet ook Ingram Micro mee met zijn Tour de France-actie. Beide partijen belonen in hun programma's hun partners met unieke belevenissen.

Maar het zijn niet allemaal bekende namen die inmiddels zijn aangedragen. Zo doet Cyberoam mee in de categorie Channel Challenger of the Year. Cyberoam groeide afgelopen jaar met 30 procent wereldwijd. In Nederland groeide de vraag naar de netwerksecurity-oplossingen het meest met 45 procent. Volgens Danny Oosterveer, sales support en trainingscoördinator bij NewChannel hoeft deze distributeur nooit 'nee' te verkopen op de vraag van resellers naar de Cyberoam Next-Gen UTM-systemen. NewChannel zelf doet ook mee voor de Channel Awards 2015, maar dan in de categorie Value Added Distributor of the Year. 

Distributeurs, leveranciers en  persoonlijkheden kunnen worden voorgedragen via de nominatiemodule op Channelweb.nl. Het aanmeldproces sluit op 7 september 2015. In totaal kan er in vijf categorieën voor twintig awards worden voorgedragen.

Klankbordgroepen

Voor de Channel Awards 2015 zullen verschillen klankbordgroepen worden samengesteld. Deze deskundige groepen zullen bepalen welke partijen worden genomineerd voor de awards. Hiervoor zijn we op zoek naar verschillende afgevaardigden uit het verkoopkanaal. Denk jij hiervoor geschikt te zijn, meld je dan aan voor een klankbordgroep via redactie@channelweb.nl. Leveranciers worden beoordeeld door distributeurs en resellers, distributeurs op hun beurt door resellers en eindgebruikers zullen de resellers onder de loep nemen.

Nominatietraject

De genomineerden binnen de ‘Vertical Sector Awards’ worden gebaseerd op onderzoek onder eindgebruikers binnen de betreffende branche. De uiteindelijke winnaars worden bepaald via publieksstemmen.

Persoonlijkheden van het jaar kunnen worden voorgedragen door de markt. De nominaties worden op basis van adviezen uit de markt gekozen door de Channelweb-redactie. Publieksstemming bepaalt mede de uiteindelijke winnaar.

Genomineerden binnen de categorie ‘Supplier Awards’ worden bepaald door een klankbordgroep bestaande uit distributeurs en resellers.

De genomineerde distributeurs worden bepaald door een klankbordgroep bestaande uit resellers.

De nominaties voor de categorie ‘Reseller Awards’ worden bepaald door een klankbordgroep bestaande uit eindgebruikers.

Genomineerden en winnaars van de ‘Partner Awards’ worden aangedragen en gekozen door de deelnemende leveranciers. Voor deze categorie kan niet worden voorgedragen vanuit de markt. De verschillende winnaars van de Partner Awards nemen het voor de overall award Best Partner of the Year tegen elkaar op doorm iddel van stemming op de avond zelf. Voor meer informatie over dit traject, mail naar redactie@channelweb.nl

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5466005). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.