Managed hosting door True

Nomineer nu voor de Channel Awards 2015

 

Award

Dit jaar organiseert Channelweb de veertiende editie van de Channel Awards. Vanaf vandaag, 4 augustus 2015, kunnen belangrijke spelers en persoonlijkheden worden voorgedragen voor de Channel Awards 2015. De viering voor het verkoopkanaal vindt plaats op 18 november 2015 in De Polar, Jaarbeurs Utrecht.

Distributeurs, leveranciers en  persoonlijkheden kunnen worden voorgedragen via de nominatiemodule op Channelweb.nl. Het aanmeldproces sluit op 7 september 2015. Wil je graag dat jou partij kans maakt op een Channel Award, zorg dan voor een sterke onderbouwing bij de voordracht. Waarom moet juist deze persoon, organisatie of dit programma winnen? Dit bepaalt namelijk mede de kans op een officiële nominatie. Het gaat er hierbij om dat de kandidaat of partij in kwestie in de afgelopen twaalf maanden een succesvolle, innovatieve of bijzondere prestatie heeft geleverd.

Draag je favorieten aan

In de volgende categorieën kunnen voordrachten worden ingediend:

Vertical Sector Awards

Personal Achievement Awards

Reseller Awards

Distributor Awards

Supplier Awards

  • Channel Challenger of the Year
    Prijs voor ‘the underdog’, de kleinere en/of onbekendere partij/leverancier die een steeds belangrijkere rol speelt in het ICT-verkoopkanaal.

Nominatietraject

De genomineerden binnen de ‘Vertical Sector Awards’ worden gebaseerd op onderzoek onder eindgebruikers binnen de betreffende branche. De uiteindelijke winnaars worden bepaald via publieksstemmen.

Persoonlijkheden van het jaar kunnen worden voorgedragen door de markt. De nominaties worden op basis van adviezen uit de markt gekozen door de Channelweb-redactie. Publieksstemming bepaalt mede de uiteindelijke winnaar.

Genomineerden binnen de categorie ‘Supplier Awards’ worden bepaald door een klankbordgroep bestaande uit distributeurs en resellers.

De genomineerde distributeurs worden bepaald door een klankbordgroep bestaande uit resellers.

De nominaties voor de categorie ‘Reseller Awards’ worden bepaald door een klankbordgroep bestaande uit eindgebruikers.

Genomineerden en winnaars van de ‘Partner Awards’ worden aangedragen en gekozen door de deelnemende leveranciers. Voor deze categorie kan niet worden voorgedragen vanuit de markt. De verschillende winnaars van de Partner Awards nemen het voor de overall award Best Partner of the Year tegen elkaar op doorm iddel van stemming op de avond zelf. Voor meer informatie over dit traject, mail naar redactie@channelweb.nl.

Vragen

Voor vragen of meer informatie mail de Channelweb-redactie via redactie@channelweb.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5441329). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.